Diensten

Personal Training

Bereik je doelen met (mijn) begeleiding

Of het nu gaat om spiermassa opbouwen, droog-trainen of op uithoudingsvermogen trainen; ik kan je daarbij helpen! Ik raad wel aan om mocht je ervoor kiezen om fysiek aan de slag te gaan om eveneens een op maat gemaakte voedingsschema te boeken of een bestaande door mij te laten controleren. Met mij ga je aan de slag om te gaan trainen. Trainen om iedere week beter en sterker te worden. Daarin zullen bepaalde gewoontes moeten worden doorbroken om een gezonde en bewuste leefstijl te ontwikkelen.

Als gecertificeerde trainer kan ik je helpen om je doelen te bereiken. Ik geef training op de onderstaande locatie

Fitness Zuidas
Wijenburg 90A
1082 VW Amsterdam

Trainings- en voedingsschema

Schema’s op maat voor jou gemaakt

Wil je een op maat gemaakt trainingsschema? Er zijn daarvoor twee opties; een op maat gemaakte trainingsschema type 1*; voor professionals in het bedrijfsleven of een trainingsschema type 2; een algemeen trainingsschema **In de type 1 trainingsschema zitten specifieke oefeningen die je je sterker maken als je een kantoorbaan hebt.

Voor bedrijven

Gezonde werknemers, minder stress, betere prestaties!

Als werkgever wil je dat je werknemers gezonder en vitaal blijven. Als bedrijf levert het veel voordelen op om gezonde werknemers te hebben, denk aan; hogere productiviteit, minder ziekteverzuim, minder stress en betere prestaties. Consul-Aesthetics creëert een bewustwording en motiveert uw werknemers om een gezonde leefstijl aan te houden. Door het faciliteren van trainingen bied ik inzichten in de volgende thema’s:

 • Tips voor slaap-optimalisatie
 • De juiste voedingsbronnen voor op kantoor
 • Stress-management
 • Hoe om te gaan met voeding als sporter
 • De grootste (voedings) mythes
 • Eiwitten, koolhydraten, vetten
 • Timing van de macro-nutrienten
Aan het einde van de training begrijpen je werknemers hoe het menselijk lichaam functioneert, hoe ze hun slaapritme kunnen optimaliseren, wanneer en welke voedingskeuzes het beste zijn op werk en nog veel meer. Naast het theoretische gedeelte is het ook mogelijk om fysiek aan de slag te gaan met je werknemers. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen!

neem direct contact op

Voor scholen

Een gezondere levensstijl voor onze jongeren

Overgewicht onder jongeren komt steeds vaker voor. Op zowel korte als lange termijn heeft dit ernstige gevolgen. Het is daarom van belang dat we onze jongeren bewustmaken voor een gezonder leefstijl. Consul-Aesthetics wil zich daar graag voor inzetten. Consul-Aesthetics creëert een bewustwording en motiveert de jongeren om een gezonde leefstijl aan te houden, probeert een sociale norm te veranderen en gedrag te beïnvloeden. Het idee is om Consul-Aesthetics in te zetten om jongeren te stimuleren tot gezonder gedrag. Door het faciliteren van trainingen bied ik inzichten in de volgende thema’s:

 • Hoe ontstaat overgewicht? Hoe kan je op langere termijn een gezonde leefstijl aanhouden?
 • Hoe om te gaan met voeding?
 • De juiste voedingsbronnen voor op school
 • Tips om goed te slapen
 • Bewegen
Aan het einde van de training begrijpen de jongeren hoe het menselijk lichaam functioneert wat betreft voeding, hoe overgewicht ontstaat, welke voedingsbronnen juist zijn voor op school om de concentratie te kunnen houden en nog veel meer.   Naast het theoretische gedeelte is het ook mogelijk om fysiek aan de slag te gaan met de jongeren. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen!

neem direct contact op